HUISARTSPRAKTIJKEN

Welkom op de website van Medisch Centrum ‘t Sant.

NIEUWS OVER HET CORONAVIRUS

In ons centrum zijn 2 huisartsenpraktijken gevestigd. Deze site, heeft tot doel u te informeren over de praktijken en kennis te laten maken met wie wij zijn.

De praktijken van Bart de Koning, Karen van den Heuvel en Rob Bakx en werken intensief samen om aan u als patiënt een zo goed mogelijke zorg te bieden. Toch zijn de praktijken gescheiden, u heeft en houdt als patiënt dus uw eigen huisarts. De huisartsen hebben hun eigen telefoonnummers en hun eigen spreekuur indeling.

De samenwerking gebeurt vooral op het vlak van meer complexe zorg voor chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, longziekten, hart en vaatziekten en ouderenzorg. Op deze gebieden is door samenwerking veel winst te halen voor u als patiënt.

Alle praktijken maken gebruik van dezelfde moderne uitrusting en apparatuur waardoor wij u de zorg kunnen bieden die u van uw huisarts mag verwachten.

Klik op een van de links hiernaast om meer algemene informatie over de huisartsenzorg te krijgen of om naar de site van een van de huisartsen te gaan.

De praktijken zijn alle 2 geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, voor meer informatie over dit kwaliteits-keurmerk klikt u op het logo links op de pagina.IMG_0961